Reiseblogg fra Travellerspoint

Drøm skal bli virkelighet.

Ja, så er det bestemt. I 6 uker skal jeg ha adresse ved Lion Release Project i Zambia. Går det virkelig an å være så heldig? Jeg må nesten klype meg i armen, for dette har jo bare vært en vill fantasi siden jeg var liten jente. Drømmen har kanskje ikke vært så konkret, men siden jeg så mine første naturprogrammer fra Afrika på SVT hos tante Vera tidlig på 70-tallet, har interessen for Afrika vært der. Jeg husker ennå gnuen som ble dratt ned i vannet av krokodillen og ristet til døde. Mine barneøyne ville ikke se, men de klarte heller ikke å snu seg unna det som utspandt seg på skjermen. Og siden har Afrika betydd noe helt spesielt for meg; alt fra dyreliv til menneskene som bor der.
Drømmen ble for alvor vekket da jeg først besøkte Sør-Afrika i 2002 og så enda en gang i 2009. Opplevelsene på de turene gjorde at jeg har drømt, og tenkt; " Tenk om jeg kunne reist og jobbet en periode."
Så, takket være en snill ektemann som har oppmuntret meg siden i fjor høst, blir drømmen nå virkelighet.
Jeg gleder meg, og er utrolig spent. Men jeg gruer meg til å si "Ha det" til de hjemme, det er første gang jeg skal være uten de i så lang tid. Jeg håper de og alle andre vil ha glede av bloggen min, og at dere sender meg noen meldinger her en gang imellom.
Ønsk meg god tur;-)!

Skrevet av ninawm 01:34 Arkivert i Zambia Tagged animal

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Vi ønsker deg en riktig god tur og at dette skal bli ditt livs opplevelse.

fra tronde

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn