Reiseblogg fra Travellerspoint

Trivelig reisefølge....

......som ikke blir med hjem.

Dette er det trivelige reisefølget jeg skal medbringe den lange veien til Zambia. Hvem vet, kanskje et par blir med helt til Zimbabwe..... Totalt har jeg med 12 dokker og rangler. De er så fine og all honnør til Kari L., Randi M.O og hennes mor Laila og Maria W.M. for hjelpen. Uten dere hadde det vært heller slunkent på denne fronten. Utfordringen blir nå å få til en fordeling av disse uten at en sårer noen andre. Det går bare ikke an, så jeg vil be de ansatte på prosjektet om hjelp til å få distribuert de, dersom det skulle vise seg litt mer komplisert enn som så. Det som er helt på det rene er at disse nok aldri blir å se på norsk jord igjen. Jeg håper de på sitt vis vil gi kjærlighet og trøst til en liten tass som ikke har all verdens leketøy å leke med. Dokkene og ranglene er myke og gode og er heklet i et slitesterkt bomullsgarn og vil derfor tåle både å bli tygget og suttet på, og når de blir skitne er det bare å gi de en omgang i vaskebaljen :)

IMGP1663.jpg

IMGP1667.jpgIMGP1666.jpg

Nå er jeg på det nærmeste reiseklar, baggen begynner å strutte og heldigvis har jeg fått plass til masse barneklær donert av svoger og svigerinne. På mandag er jeg på plass i Mosi-oa-Tunya National Park. Kan knapt vente med å komme igang med arbeidet og fotograferingen :).

Skrevet av ninawm 06:03

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn