Reiseblogg fra Travellerspoint

I gang

Ja, så er jeg her i Zambia. Turen ned så en stund ut til å skulle ta mye lenger tid enn planlagt da Frankfurt var rammet av et fryktelig uvær, og en hel mengde flyavganger var kansellert. Men, jeg kom meg avgårde, og er nå innlosjert på rom sammen med en hyggelig dame fra Belgia. Standarden er basic kan man trygt si, men helt ok. Det er 3 nye som kom i dag, og vi har blitt informert om prosjektet og har fått besøke løvene. Så for første gang i mitt liv har jeg klappet en løve!!!!! Og den var ingen bitteliten kattunge, nei. De vi klappet var 18 måneder og de yngste her nå. Det skal visstnok komme nye, små løvebabyer i løpet av noen uker. Håper de kommer før jeg drar.
Jeg gleder meg til å komme i gang med lion walks, det skjer visst i morgen tidlig.

Skrevet av ninawm 08:58

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Heisann Såå vanvittig morro å vite at du har kommet deg på plass. Tårene bare renner.....er sååå stolt av deg Nina. Hils "kattepusene". Klem

fra Bråthen

Hei Nina, så fint at du er framme, åh, så spennende dette blir!!! Kos deg med pusene, vi følger spent med på oppdateringer! Stor klem :-)

fra Fjoffen

Hei Nina. Godt å høre at du har kommet helskinnet fram. Blir jo til at vi tenker på deg! Er sikkert veldig spesielt å få komme så nær et så mektig dyr. Kan bare tenke meg ås¨sen det føles. Her har vi hatt nydelig vær i dag. Sol og mer sol. Er nesten påskestemning. Kos deg videre og sug til deg alle inntrykk. Klem fra søstra di:)

fra BrittN

Hei Nina.Et lite livstegn fra to og firbente i Vang. Bosse og Gemma koser seg i finværet med skitur i går,lang skogstur i dag. Vi gleder oss til å høre mer fra deg der nede.Og kanskje du krydrer med noen bilder etter hvert. Gjør maks ut av oppholdet. Stor nuss fra Gemma selvsagt.
Fungerer vanlig e-post der nede?
03.03.2010 Ingrid

fra Ingrid M.

Hei Nina!
Kjempespennende lesing! Håper du har hatt en fin uke. Her nærmer det seg fødsel. Una skal på røntgn på onsdag. Hun har blitt stor!!
Klem fra Hege

fra hegeno

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn