Reiseblogg fra Travellerspoint

Ninas drømmereise, del II

Ny tur til Zambia og Lion Release!!!

IMGP7264.jpg

Tenk at jeg skulle få sjansen igjen!!! Den tanken streifet meg ikke da jeg gråtkvalt måtte forlate prosjektet 4 uker før tiden i mars i fjor. Men takket være en skikkelig reiseforsikring som dekket både tannbehandling her hjemme (som forøvrig kommer på mellom 30 000 og 35 000 kr.) og utbetalte erstatning for avbrutt opphold er det nå kun drøye tre uker til jeg entrer flyet til Zambia igjen. Denne gang sammen med romvenninne Kaatje som jeg ble kjent med der nede. Henne møter jeg på Heathrow den 3. oktober og så reiser vi sammen derfra.

Det har skjedd forandringer på prosjektet siden vi var der; Rundi, Rusha, Temi og Tswana er tatt ut av `walking`-programmet for lenge siden, det samme er de løvene som ankom like etter at jeg reiset hjem i fjor. Nå er det sju nye løveunger, som jeg tror vil være ca. 10 måneder gamle i oktober, som jeg skal tilbringe mye tid sammen med. Jeg håper også på et gjensyn med de flotte `damene`som vi kom så nært innpå sist, og som nå er store voksne løvinner som lever et selvstendig liv utenfor menneskers direkte innflytelse. Mer om de siden, når jeg selv er mer oppdatert.

Denne gangen skal jeg tilbringe to uker i Zambia, kun avbrutt av en aldri så liten `husmorferie`i The Hide Safari Camp, Zimbabwe. En ganske så luksuriøs teltcamp inne i Hwange National Park i Zimbabwe. Her vil de siste forsikringspengene ende opp ;-) Dette håper jeg vil bli oppfyllelsen av en mangeårig drøm; å få sitte i et `hide`, nærmest en bunker, nede i bakken tett inntil et vannhull og bare nyte synet av ville dyr som kommer for å drikke. Fotoapparatet er klart, det er til og med nyrenset og en beanbag blir med i bagasjen.

Håper jeg vil få anledning til å oppdatere daglig når jeg kommer meg ned, siden jeg nå tar med min egen bærbare, og at en og annen vil ha glede av å lese om hva en kan oppleve dersom en kaster seg ut i det og deltar på frivillig arbeid. Alder er ingen unnskyldning for å la være :-)

Skrevet av ninawm 11:45

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn