Reiseblogg fra Travellerspoint

Tre uker og en dag,

før jeg sitter på flyet til Zambia

Jepp, det er det. Det begynner å bli vanskelig å konsentrere seg fullt og helt om andre, og faktisk viktigere, ting enn dette faktum ;) Det er ikke mange forberedelsene jeg trenger å bruke tid på denne gangen, da vaksiner og innkjøp av det meste av nødvendig utstyr til et opphold i den afrikanske bushen ble foretatt før fjorårets reise. En ny safarihatt, kikkert og ei ny flaske med Mosquit-Ex må imidlertid skaffes. På www.nomaden.no har jeg sett en snedig hatt som bløtes i vann og dermed blir et "kjøleelement" for overopphetede hjerneceller. Kjekt om temperaturen kommer opp i 40-45 grader og en må være ute i sola :) En kikkert er et must når en skal sitte i bunkersen og beundre dyr på litt lenger hold enn det kameraet kan fange opp klart og tydelig. Og så må jeg ikke glemme å bestille resept på Malarone, for å forebygge malaria!! Skit-dyre tabletter, men absolutt en livsnødvendighet i den delen av verden.
En annen ting å huske på er solkrem, faktor "t-skjorte på tube", dvs. minimum 30+. Sola er vanvittig sterk der nede og å sluntre unna med solkremen vil garantert ødelegge oppholdet totalt. For min del vil slurv på dette området forårsake; 1. solbrent de luxe, 2. soleksem, 3. herpesutbrudd på lepper av uant størrelse!
Men - jeg er nesten klar. Må bare tvinge meg selv til å konsentrere meg om semesteroppgave på Universitetet som skal leveres den 01.11.11. Må få kommet godt igang med den før jeg drar. Skolearbeid står ikke på dagsorden f.o.m. 02.10.11 t.o.m. 17.10.11, nemlig!! :)

Skrevet av ninawm 07:17

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Denne blogg innlegg er nå stengt for kommentar for de som ikke er medlem av Travellerspoint. Hvis du er medlem kan du logge inn for å reagere.

Logg inn